WA verzekering
WA verzekering Op deze website kunt u veel informatie vinden over de WA verzekering. Vergelijk direct de verschillende verzekeringsmaatschappijen met elkaar en vind de goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering of WA autoverzekering!

Aansprakelijkheidsverzekering FBTO

De goedkoopste WA verzekering bij FBTO!

In de loop der jaren heeft FTBO al duizenden Nederlandse klanten voor zich weten te winnen. Met de betrouwbare, goedkope en uitgebreide verzekeringen van FBTO kunt u alles op de best mogelijke manier verzekeren. Ook de aansprakelijkheidsverzekering van FBTO is razend populair. De eerlijke voorwaarden in combinatie met een lage maandelijks premie zorgt ervoor dat nog steeds dagelijks honderden mensen kiezen voor deze verzekering bij FBTO. Bij FBTO bent u verzekerd van een betrouwbare polis, hoge dekking en lage maandelijks premie voor uw aansprakelijkheidsverzekering.

Tot welke bedrag is gedekt bij de aansprakelijkheidsverzekering van FBTO?


Bij FBTO bent u met een aansprakelijkheidsverzekering verzekerd tot een bedrag van maarliefst €1.500.00,-. Ondanks dat sommige andere verzekeringsmaatschappijen dit verzekerde bedrag wat hoger vaststellen, bent u bij FBTO met dit bedrag ook prima verzekerd.

Hoe stelt FBTO de premie vast?


De hoogte van de premie voor de aansprakelijkheidsverzekering wordt bij FBTO berekend op basis van je gezinssamenstelling. Woont u alleen, met een partner of hebt u een volledig gezin? Dan kunt u het best eerst de verzekering berekenen op de website van FBTO.

Waarom aansprakelijkheid verzekeren?

Ondanks dat u misschien denkt niet snel schade te maken, zit het maken van schade toch in een klein hoekje. De meeste mensen noemen een aansprakelijkheidsverzekering ook wel een ‘WA-verzekering’ en suggereren hiermee dat de verzekering, net als bij een auto of motor, verplicht is. Het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, maar zou naar onze mening zelfs verplicht gemaakt moeten worden.

Door een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten zorgt u ervoor dat u niet voor onaangename verassingen komt te staan op het moment dat u een keer schade heeft. U bent voor een groot aantal verschillende schades (materieel en immaterieel) verzekerd. Een groot deel van de Nederlanders heeft op dit moment al een WA verzekering, wij raden u dan ook zeker aan deze verzekering af te sluiten.

De voordelen van een FBTO aansprakelijkheidsverzekering


Een aansprakelijkheidsverzekering heeft voor u tal van voordelen. U profiteert bij FBTO van de volgende voordelen:

- Schade gedekt tot een bedrag van maarliefst €1.500.000,-;
- De aansprakelijkheidsverzekering is overal ter wereld geldig;
- Uw hele gezin is meteen meeverzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering;
- Uw huisdieren zijn bij de aansprakelijkheidsverzekering meeverzekerd;
- Ook schade door studerende kinderen op kamers en logees zijn meeverzekerd.