WA verzekering
WA verzekering Op deze website kunt u veel informatie vinden over de WA verzekering. Vergelijk direct de verschillende verzekeringsmaatschappijen met elkaar en vind de goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering of WA autoverzekering!

Aansprakelijkheidsverzekering OHRA

De goedkoopste WA verzekering bij OHRA!

OHRA is één van de marktleiders op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen. Al 184.000 Nederlanders hebben ervoor gekozen om bij deze verzekeringsmaatschappij een WA verzekering af te sluiten. Met een dergelijke verzekering bent u verzekerd tegen schade die u aan de eigendommen van anderen aanbrengt. Bij OHRA is niet alleen de materiële schade gedekt, ook immateriële schade valt onder de dekking van de verzekering.

Waarom een WA verzekering bij OHRA?


In de loop der jaren is OHRA de absolute marktleider geworden op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen. Al jaren kiezen duizenden Nederlanders ervoor om hun verzekeringen onder te brengen bij OHRA. Zoals OHRA het zelf omschrijft, probeert de verzekeraar de perfecte balans tussen een scherpe prijs en het aanbieden van goede kwaliteit te vinden. Daarnaast heeft OHRA een breed aanbod aan bank- en verzekeringsproducten, waardoor u eventueel ook uw andere verzekeringen bij deze partij kunt onderbrengen. De polisvoorwaarden van OHRA zijn glashelder, u komt nooit voor verassingen te staan als u eens echt schade hebt.

Wat is er verzekerd met een WA verzekering van OHRA?


Met een aansprakelijkheidsverzekering van OHRA zijn de volgende zaken volledig verzekerd:
- Schade veroorzaakt door u of uw gezinsleden (partner of kinderen);
- Schade wat veroorzaakt is door uw huisdier;
- Brandschade aan een gehuurde vakantiewoning, ook de inboedel is hierbij verzekerd (ook in het buitenland);
- Schade tijdens vrijwilligerswerk en schade veroorzaakt door uw kinderen tijdens een stage (voor school);
- Schade door sportactiviteiten.

Wat is er niet verzekerd met een WA verzekering van OHRA?


In principe wordt alle schade gedekt, echter heeft OHRA  hierop natuurlijk ook een aantal uitzonderingen. U kunt in de volgende gevallen geen aanspraak maken op de dekking van uw aansprakelijkheidsverzekering:
- U hebt schade aan uw eigen woning veroorzaakt;
- U hebt de schade expres veroorzaakt;
- U hebt de schade veroorzaakt met uw boot of auto.

Wat is het eigen risico bij OHRA?

OHRA is één van de verzekeringsmaatschappijen waarbij u nooit eigen risico betaalt op het moment dat u schade wilt melden. De enige kosten die u aan uw aansprakelijkheidsverzekering hebt, zijn dus de maandelijkse premiekosten.