WA verzekering
WA verzekering Op deze website kunt u veel informatie vinden over de WA verzekering. Vergelijk direct de verschillende verzekeringsmaatschappijen met elkaar en vind de goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering of WA autoverzekering!

Aansprakelijkheidsverzekering Univé

De goedkoopste WA verzekering bij Univé!

Al jaren is Univé voor duizenden klanten een vertrouwd adres voor goedkope en betrouwbare verzekeringen. Ook op het gebied van aansprakelijkheidsverzekering is Univé één van de absolute marktleiders. Veroorzaakt u per ongeluk schade bij een ander? Met een aansprakelijkheidsverzekering van Univé wordt het schadebedrag direct naar de tegenpartij overgemaakt. U hebt niet te maken met vervelende wachttijden of ingewikkeld papierwerk, uw schade wordt direct en zonder verdere vragen afgehandeld. Bij Univé bent u niet alleen verzekerd van materiële schade, ook immateriële schade valt onder de dekking van uw verzekeringspolis.

Tot welk bedrag is gedekt bij de aansprakelijkheidsverzekering van Univé?


Met een aansprakelijkheidsverzekering van Univé bent u gedekt tot een bedrag van maarliefst €2.500.000. Wilt u graag voor een hoger bedrag verzekerd zijn? Dan kunt u ervoor kiezen om de dekking van uw polis uit te breiden. Door de hoge dekking en de lage maandelijkse premie kiezen nog steeds dagelijks honderden mensen voor een verzekering bij Univé.

Waarom aansprakelijkheid verzekeren?


Ondanks dat u misschien denkt niet snel schade te maken, zit het maken van schade toch in een klein hoekje. De meeste mensen noemen een aansprakelijkheidsverzekering ook wel een ‘WA-verzekering’ en suggereren hiermee dat de verzekering, net als bij een auto of motor, verplicht is. Het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, maar zou naar onze mening zelfs verplicht gemaakt moeten worden.

Door een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten zorgt u ervoor dat u niet voor onaangename verassingen komt te staan op het moment dat u een keer schade heeft. U bent voor een groot aantal verschillende schades (materieel en immaterieel) verzekerd. Een groot deel van de Nederlanders heeft op dit moment al een WA verzekering, wij raden u dan ook zeker aan deze verzekering af te sluiten.

De voordelen van een Univé WA verzekering


Een aansprakelijkheidsverzekering heeft voor u tal van voordelen. U profiteert bij Univé van de volgende voordelen:

- Schade gedekt tot een bedrag van maarliefst €2.500.000,-;
- U hebt bij een Univé aansprakelijkheidsverzekering nooit eigen risico;
- De aansprakelijkheidsverzekering is overal ter wereld geldig;
- Uw hele gezin is meteen meeverzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering;
- Uw huisdieren zijn bij de aansprakelijkheidsverzekering meeverzekerd;
- Een eventuele tweede woning is standaard meeverzekerd.