WA verzekering
WA verzekering Op deze website kunt u veel informatie vinden over de WA verzekering. Vergelijk direct de verschillende verzekeringsmaatschappijen met elkaar en vind de goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering of WA autoverzekering!

Aansprakelijkheidsverzekering

De goedkoopste & belangrijkste verzekering!

Vrijwel iedere Nederlander heeft een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Nu is het ondertussen natuurlijk wel duidelijk dat Nederlanders zich graag zo goed mogelijk verzekeren en daarom zelfs verzekeringen afsluiten die ze eigenlijk helemaal niet nodig hebben. De aansprakelijkheidsverzekering behoort niet tot een van de nutteloze verzekering, integendeel, het is zelfs een van de nuttigste verzekeringen die u af kunt sluiten.

De aansprakelijkheidsverzekering dekt de schade die u toebrengt aan de eigendommen van iemand anders. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het laten vallen van een kop koffie bij het tapijt van één van uw klanten, in zo’n geval bent u zonder WA verzekering zelf aansprakelijk voor de financiële gevolgen. Op het moment dat u een aansprakelijkheidsverzekering hebt afgesloten, bent u helemaal niet meer aansprakelijk voor de financiële gevolgen, u kunt de verzekeringsmaatschappij hiervoor op laten draaien.

Aansprakelijkheidsverzekering premie


Nu zult u waarschijnlijk wel denken dat de premie van een aansprakelijkheidsverzekering gigantisch hoog moet zijn, echter is dit niet waar. De aansprakelijkheidsverzekering behoort tot een van de goedkoopste verzekeringen die u op dit moment kunt afsluiten. De maandelijkse premiekosten van deze verzekering variëren tussen de 2 en de 10 euro. De hoogte van de premie die u moet betalen is natuurlijk ook afhankelijk of u wel of geen eigen risico wilt en of u alleen uzelf of uw gehele gezin wilt verzekeren. Het verzekeren van uw gezin is heel voordelig, gemiddeld kost dit ongeveer 10 euro per maand.

Aansprakelijkheidsverzekering verplicht?

De aansprakelijkheidsverzekering behoort niet tot de verplichte verzekeringen, het is dus geheel optioneel om deze verzekering af te sluiten. Ondanks dat het niet verplicht is, is het wel erg aan te raden om een dergelijke verzekering af te sluiten. De maandelijkse kosten zijn enorm laag en wegen niet op tegen de gigantisch kosten waarmee u te maken krijgt als u eenmaal schade heeft toegebracht aan de eigendommen van iemand anders. De aansprakelijkheidsverzekering behoort tot een van de goedkoopste verzekering, maar het betreft ook meteen een van de belangrijkste verzekeringen.

Goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering


Hieronder ziet u een overzicht van de bekendste en goedkoopste verzekeringsmaatschappijen die de aansprakelijkheidsverzekering aanbieden. Hebt u een goedkope verzekering kunnen vinden? Dan kunt u deze meteen online afsluiten!